Секция 6. Гостинично-ресторанный бизнес

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК УДК 332.142.2
Герасимчук Наталія Андріївна,,,,,,
ANALYSIS OF THE BASIC TERMS FOR THE OF A RESOURCE-SAVING MECHANISM FORMATION FOR THE RENTAL HOTEL ENTERPRISE DEVELOPMENT IN THE CONDITIONS OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF RECREATIONAL AREAS
Gerasymchuk Nataliia
ANALYSIS OF THE BASIC TERMS FOR THE OF A RESOURCE-SAVING MECHANISM FORMATION FOR THE RENTAL HOTEL ENTERPRISE DEVELOPMENT IN THE CONDITIONS OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF RECREATIONAL AREAS
 
УДК 0
Ханова Олена В'ячеславівна,,,,,,
ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ ФРАНЦІЇ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ
Khanova O.V.
FEATURES OF FRANCE HOTEL INDUSTRY AT THE PRESENT STAGE
 
УДК 0
Мударисов Рафик Габдуллович,,,,,,
Проблемы создания и внедрения гостиничного продукта
0
0
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК [005.334’06:005]:[338.488.2:640.4](043.2)
Зайченко Юлія Володимирівна,Іващук Інна Віталіївна,Коломієць Діана Віталіївна, , , ,
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНИМ ГОСПОДАРСТВОМ
Kolomiyets D. V., Zaichenko J.V., Ivashchuk I. V.
Modern issues of running hotel management
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 338.482.2
Свистун Тетяна Володимирівна,,,,,,
ХАРАКТЕРИСТИКА РИНКУ ПОСЛУГ ХАРЧУВАННЯ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА СМТ. ЗАТОКА
Svystun T.V.
CHARACTERISTICS OF THE MARKET FOR FOOD SERVICE OF ODESSA REGION AND URBAN VILLAGE ZATOKA
 
������ �����������
pagerank checker