Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

УДК 635.25:631.563.9

Скалецька Л.Ф., Завадська О.В.

ОЦІНКА ЯКОСТІ ЦИБУЛІ РІПЧАСТОЇ РІЗНИХ СОРТІВ

Національний університет біоресурсів і природокористування України Київ, вул. Героїв Оборони, 13, 03041

UDC 635.25:631.563.9

Skaletska L.F, Zavadska O.V.

QUALITY ESTIMATION OF BULB ONION DIFFERENT VARIETIES

National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine Kyiv, Heroyiv Oborony, 13, 03041

Наведено результати вивчення господарсько-біологічної та харчової цінності свіжої продукції цибулі ріпчастої, вирощеної в умовах Лісостепу, залежно від сорту. Виділено найпридатніші для тривалого зберігання чи переробки сорти.

Ключові слова: цибуля, сорт, якість, товарність, біохімічні показники

The results of the study of the economic and biological and food value fresh produce onions grown up in conditions of Ukraine’s Forest-steppe, depending on variety. Allocated most suitable for long term storage or processing varieties.

Key words: оnion, varieties, quality, marketability, biochemical parameters

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>