Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.8.035.2:635.11
Завадская Оксана Владимировна,,,,,,
УДОСКОНАЛЕННЯ СПОСОБУ СОЛІННЯ КОРЕНЕПЛОДІВ БУРЯКА СТОЛОВОГО
Zavadska O.V.
IMPROVEMENT OF THE METHOD PICKLES BEETROOT’S

Аннотация. Солона овочева продукція користується попитом у населення, має високу біологічну цінність та смакові якості. У роботі розглядаються удосконалені рецептури соління коренеплодів буряка столового, що дозволить розширити сортимент солоної продукції та скорот

Ключевые слова: буряк столовий, коренеплоди, переробка, соління, якість

Abstract. Pickled vegetable products are in demand in the population, of high biological value and taste. The article presents improved recipe pickled beets root. It will expand the range of salt products and reduce losses during storage. It is proved that the addi

Keywords: beetroot, roots, processing, pickles, quality

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>