Рейтинг пользователей: / 4
ХудшийЛучший 
УДК 664:678.048
Тищенко Людмила Николаевна,Шахворостова Вікторія Михайлівна,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ АНТИОКСИДАНТІВ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ (ОГЛЯДОВА СТАТТЯ
Tyshchenko L., Shakhvorostova V.
USE OF ANTIOXIDENTS IN THE FOOD INDUSTRY (REVIEW ARTICLE)

Аннотация. В роботі розглядаються антиокислювачі та їх роль в харчових продуктах. Також в статті зазначається їх класифікація, механізм дії та використання в промисловості для: тривалого збереження корисностіі харчової цінності, запобігання окисненню, мікробному псу

Ключевые слова: антиокислювачі, натуральні антиоксиданти, процес окиснення, фенольні з’єднання, терпеніни, каротиноїди, вітамін С, вітамін Е

Abstract. The work considers antioxidants and the irrolein food products. Also in the article it is noted their classification, mechanism of action and use in industry for: long-term preservation of utility and nutritional value, prevention of oxidation, microbial

Keywords: antioxidants, oxidationprocess, phenoliccompounds, terpenes, carotenoids, vitamin C, vitamin E

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>