Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК
Стеценко Наталия Александровна,Гойко Ирина Юрьевна,,,,,
АНАЛІЗ БІОХІМІЧНОГО СКЛАДУ НАТУРАЛЬНИХ ЗБАГАЧУВАЧІВ З ЯГІД ЖУРАВЛИНИ, ПРИЗНАЧЕНИХ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ У ТЕХНОЛОГІЯХ ОЗДОРОВЧИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Stetsenko N.O., Goiko I. Yu.
ANALYSIS OF THE BIOCHEMICAL COMPOSITION OF CRANBERRY NATURAL ENRICHMENTS INTENDED FOR USE IN HEALTH FOOD TECHNOLOGIES

Аннотация. В роботі обґрунтовано перспективи використання продуктів перероблення ягід журавлини у технологіях продуктів оздоровчого призначення. На основі аналізу літературних джерел розглянуто вміст біологічно активних сполук у свіжих ягодах та їх дію на організм л

Ключевые слова: ягоди журавлини, пюре, порошок, натуральний збагачувач, оздоровчий харчовий продукт, йогурт

Abstract. In the work the prospects of using cranberry products in technologies of wellness products are substantiated. The content of biologically active compounds in fresh berries and their effect on the human body are considered on the basis of the analysis of l

Keywords: cranberries, puree, powder, natural enrichment, health food, yogurt

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>