Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 635.13:581.19
Завадская Оксана Владимировна,,,,,,
ЯКІСТЬ СВІЖОЇ ТА СОЛОНОЇ ПРОДУКЦІЇ БУРЯКА СТОЛОВОГО РІЗНИХ СОРТІВ
Zavadska O.V.,Rumak Yu.V.
QUALITY OF FRESH AND PICKLES BEETROOT’S PRODUCTION DIFFERENT VАRIETIES

Аннотация. Солона овочева продукція користується попитом у населення, має високу біологічну цінність та смакові якості. Буряк столовий за своїми смаковими та лікувальними властивостями займає одну з провідних позицій серед овочів. Придатність коренеплодів цієї культ

Ключевые слова: буряк столовий, сорт, коренеплід, якість, біохімічні, технологічні показники, переробка, соління

Abstract. Pickled vegetable products are in demand in the population, of high biological value and taste. Beetroot for their flavoring and medicinal properties occupies a leading position among the vegetables. The suitability of root for salting is not sufficiently

Keywords: beetroot, varieties, roots, quality, biochemical, technological parameters, processing, pickles

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>