Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 068:243.25
Антоненко Артем Васильович,Земліна Юлія Володимирівна,Грищенко Игор Миколайович,Бровенко Тетяна Вікторівна,Ахмад Лейла Джалалівна,,
ТЕХНОЛОГІЇ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ ДОБАВОК З ФРУКТІВ
Antonenko A.V., Zemlina U.V., Grishchenko I.M., Brovenko T.V., Ahmad L.D.
TECHNOLOGY DRINKS WITH THE USE OF NATURAL FRUIT SUPPLEMENTS

Аннотация. В статті розроблена нова технологія напоїв з фруктовими дієтичними добавками. При виборі сировини керувались наступними ознаками: доступність і вартість сировини, висока біологічна цінність, гармонічне поєднання смакоароматичних речовин. Підтверджено доці

Ключевые слова: The trace elements contribute to the normalization of mineral metabolism disorders, causing diseases such as osteochondrosis, polyarthritis, gout, renal stone disease. The presence of vitamins fills the scarcity and impedes the development of hypo-and avi

Abstract. The health of a modern person is largely determined by the nature, level and structure of nutrition. In the daily diet of the population there is a shortage of vitamins, minerals, food fibers and other nutrients, which leads to a decrease in the capacity

Keywords: technology, drinks, supplements, additives, fruits, nutrients, cocktails, organoleptic evaluation, chemical composition.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>