Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 633.791
Бобер Анатолій Васильович,Левчук Олександр Анатолійович,Проценко Лідія Василівна,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ПИВОВАРНИХ ЯКОСТЕЙ ХМЕЛЮ АРОМАТИЧНИХ І ГІРКИХ СОРТІВ
Bober A., Holubeva A., Protsenko L.
Research of BREWING QUALITIES AROMATIC AND BITTER HOPS VARIETIES

Аннотация. Наведено результати досліджень технологічної оцінки пивоварних якостей шишкового пресованого хмелю сортів ароматичного та гіркого типів Встановлено, що ароматичні сорти хмелю Слов’янка, Національний, придатні як для самостійного використання в пивоварінні

Ключевые слова: якість, хміль, ароматичні сорти, гіркі сорти, сусло, пиво.

Abstract. The results of researches of technological evaluation of brewing qualities of coniferous pressed hops of aromatic and bitter types are presented. It has been established that aromatic honey varieties of Slovyanka, National, are suitable both for self-use

Keywords: quality, hops, aromatic varieties, bitter varieties, wort, beer.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>