Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 439.02:664:64.018
Радчук Олег Володимирович,Толбатова Олена Олександрівна,Маренкова Тетяна Іванівна,,,,
АНАЛІЗ АКТУАЛЬНИХ АСПЕКТІВ CФЕРИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Radchuk O.V., Tolbatova O.O., Marenkova T.I.
ANALYSIS OF THE ACTUAL ASPECTS OF FOOD PRODUCTION SPHERE

Аннотация. У статті аналізуються актуальні проблеми у сфері виробництва продуктів харчування з урахуванням їх регіональних особливостей. Зосереджено увагу на аспекті розвитку інноваційної діяльності у вітчизняній харчовій промисловості.

Ключевые слова: харчові технології та інженерія, сфера виробництва продуктів харчування, первинна переробка, агропромисловий комплекс, інноваційна діяльність, зберігання сировини, вторинна переробка, пакування, зберігання готової продукції.

Abstract. The article analyzes actual problems in the field of food production taking into account their regional peculiarities. The attention is focused on the aspect of the development of innovation in the domestic food industry.

Keywords: food technologies and engineering, sphere of food production, agro-industrial complex, innovative activity, primary processing, storage of raw materials, recycling, packaging, finished products storage.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>