Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 637.521/.528
Штонда Оксана Анатольевна,Семенюк Екаатерина Николаевна,,,,,
СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНІ ПОКАЗНИКИ НАТУРАЛЬНИХ М’ЯСНИХ МАРИНОВАНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O.A., Semeniuk K.M.
STRUCTURAL-MECHANICAL PROPERTIES OF NATURAL MEAT PICKLED SEMI-FINISHED PRODUCTS

Аннотация. В статті представлені структурно-механічні показники натуральних м’ясних маринованих напівфабрикатів: пенетрація, пластичність. Визначено вплив маринаду на основі купажованих рослинних олій, збагачених ферментом бромелаїном на структурно-механічні показни

Ключевые слова: мариновані напівфабрикати, маринад, пенетрація, пластичність.

Abstract. The article presents the structural and mechanical properties of natural meat marinated meal: penetration, flexibility. The influence of marinade on the basis of blended vegetable oils, enzymes enriched with bromelain on the structural and mechanical indi

Keywords: marinated semifinished products, marinade, penetration, plasticity

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>