7. Технология продовольственных продуктов
УДК Оразбаев Абдырахман Орымбекович,Серикулы Жандос,Кумисбеков Серик Аргинбаевич,,,, CHERRY COMPOT WITH STEVIA EXTRACT A.O. Orazbayev, Zh.Serikuly, S.A. Kumisbekov CHERRY COMPOT WITH STEVIA EXTRACT Подробнее...
УДК Ящук Надежда Александровна,Гаращук Юлия Сергеевна,,,,, БІОХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ РІЗНИХ СОРТІВ ТА СПОСОБІВ ЗБЕРІГАННЯ Yаshсhuk N.А., Harashchuk Yu. S. BIOCHEMICAL PROPERTIES OF GRAIN WINTER WHEAT OF DIFFERENT SORTS AND METHODS OF STORAGE
УДК Гуцул Татьяна Анатольевна,,,,,, ВИРОБНИЦТВО МОЛОКА В СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВАХ УКРАЇНИ Gutsul T.A. A PRODUCTION OF MILK IN AGRICULTURAL ENTERPRISES OF UKRAINE
УДК Бойчук Елена Олеговна,Мулюкина Нина Анатольевна,,,,, ВЛИЯНИЕ ШТАММОВ ДРОЖЕЙ НА СОДЕРЖАНИЕ ОРГАНИЧЕСКИХ КИСЛОТ В ВИНАХ ИЗ ВИНОГРАДА СЕЛЕКЦИИ ННЦ «ИВИВ ИМ. В.Е.ТАИРОВА» Boichuk Elena Olegovna, Muljukina Nina Anatolievna THE INFLUENCE OF YEASTS ON THE CONTENT OF ORGANIC ACIDS IN THE WINES FROM THE GRAPE SELECTION OF THE NSC “IVIV NAMED AFTER V.E.TAIROVA»
УДК Войцеховский Владимир Иванович,Боровик В,Васьківська С.,Орловський М.,,, ВМІСТ БІЛКА І КЛЕЙКОВИНИ В ЗЕРНІ РІЗНИХ СОРТІВ ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ТЕРМІНУ ЗБИРАННЯ Voitsekhіvskii V. , Borovik V., Vaskivska S., Orlovskiy N. CONTENT OF PROTEIN AND GLUTEN IN THE GRAIN OF DIFFERENT SORTS OF WINTER WHEAT DEPENDING ON THE TIME OF HARVESTING
УДК Гунько Сергей Николаевич,Ходзицкий Дмитрий Васильевич,,,,, ВПЛИВ ФАО ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ НА ЇХ ВРОЖАЙНІСТЬ Gunko S.M. , Khodzitskyi D.V. Yields maize hybrids depending on their FAO
УДК Гаврись Иванна Любомировна,Бондарева Серафима Костянтиновна,,,,, ГОСПОДАРСЬКА ОЦІНКА ГІБРИДІВ ПОМІДОРА ЗА ВИРОЩУВАННЯ У ПЛІВКОВИХ ТЕПЛИЦЯХ Havris` I.L., Bondareva S.K. ECONOMIC AND BIOLOGICAL EVOLUATION TOMATOʼS HYBRIDS IN FILM HOTHOUSES
УДК Бобер Анатолій Васильович,Левчук Олександр Анатолійович,Бобер Оксана Олександрівна,,,, ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ РІЗНИХ СОРТІВ НА ВІДПОВІДНІСТЬ ЙОГО ВИМОГАМ ДСТУ Bober A.V., Levchuk O.А., Bober O.O. Yields maize hybrids depending on their FAO
УДК Крук Ольга Павловна,Угнивенко Анатолий Николаевич,Кос Наталья Викторовна,,,, КОЛІР М'ЯЗОВОЇ ТКАНИНИ БУГАЙЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ Kruk O.P., Ugnivenko A.M., Kos N.V. The color of muscular tissue of the bulls of Ukrainian Black-and-White dairy breed
УДК Антрапцева Надія Михайлівна,Бегаль Маргарита Миколаївна,Біла Галина Миколаївна,,,, СКЛАД ПРОДУКТІВ ТЕРМООБРОБКИ БІОЛОГІЧНО АКТИВНОЇ ДОБАВКИ НА ОСНОВІ ФОСФАТІВ ЦИНКУ-МАГНІЮ Antraptseva N.M., Begal M.N., Bila G.N COMPOSITION OF HEAT TREATMENT PRODUCTS OF BIOLOGICALLY ACTIVE ADDITIVE ON BASIS OF ZINC-MAGNESIUM PHOSPHATES
|
|
|