Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Ящук Надежда Александровна,Гаращук Юлия Сергеевна,,,,,
БІОХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ОЗИМОЇ РІЗНИХ СОРТІВ ТА СПОСОБІВ ЗБЕРІГАННЯ
Yаshсhuk N.А., Harashchuk Yu. S.
BIOCHEMICAL PROPERTIES OF GRAIN WINTER WHEAT OF DIFFERENT SORTS AND METHODS OF STORAGE

Аннотация. Досліджено біохімічні показники зерна пшениці озимої сортів Матрікс, Мулан, Колонія, Франц та комплексна дія способів і тривалості зберігання. Встановлено найвищі показники білка, вмісту сирої клейковини та її якості у сортів Колонія та Франц. Для забезп

Ключевые слова: пшениця озима, зерно, сорт, спосіб зберігання, термін зберігання, біохімічні показники.

Abstract. Wheat grain processing products play an important role in human nutrition, which causes a large amount of its consumption. Wheat is a source of nutrition for 35% of the world population, and currently ranks first among cultivated plants in terms of cultiv

Keywords: winter wheat, grain, variety, method storage, term storage, biochemical indices.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>