Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Мирошник Юлия Анатольевна,Доценко Виктор Федорович,,,,,
ДОСВІД ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКІВ З НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЇ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
Myroshnyk Y.A., Dotsenko V.F.
EXPERIENCE OF THE USE OF POWDER FROM NON-TRADITIONAL PLANT RAW MATERIALS IN PASTRY TECHNOLOGY

Аннотация. Харчування – один з головних факторів, що впливає на здоров'я, працездатність, творчий потенціал, активність і тривалість життя людей, так як всі необхідні людині поживні речовини надходять в організм саме з їжею. Борошняні кондитерські вироби користуютьс

Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби, нетрадиційна рослинна сировина, плодові порошки, фруктові порошки.

Abstract. Nutrition is one of the main factors influencing health, work capacity, creative potential, activity and life expectancy of people, since all the nutrients necessary for a person come into the body with food. Pastries are in great demand among the Ukrain

Keywords: pastries, raw materials, fruit powders, functional properties.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>