7. Технология продовольственных продуктов
УДК Войцехівський Володимир Іванович,,,,,, COMPARISON OF NATIONAL AND INTERNATIONAL APPLICABLE REQUIREMENTS AND QUALITY AND SAFETY ASSESSMENT OF LATE APPLE VARIETIES Voitsekhіvskii V., Berezhnyak E., Andruschenko A., Vaskivska S., Orlovskiy N. COMPARISON OF NATIONAL AND INTERNATIONAL APPLICABLE REQUIREMENTS AND QUALITY AND SAFETY ASSESSMENT OF LATE APPLE VARIETIES Подробнее...
УДК Дзыгар Ольга Александровна,Оболкина Вера Ильинична,,,,, ВИЗНАЧЕННЯ ВПЛИВУ БОРОШНА З НАСІННЯ АМАРАНТУ ТА ГУМІАРАБІКУ «FIBREGUM» НА ПРОЦЕС СТРУКТУРОУТВОРЕННЯ ТІСТА ПРИ РОЗРОБЦІ ТЕХНОЛОГІЇ КРЕКЕРІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ Dzyhar O.O., Obolkina V.I. DETERMINATION OF THE EFFECT OF FLOUR PRODUCED FROM AMARANTIC SEED AND GUM ARABIC «FIBREGUM» ON THE DOUGH STRUCTURING PROCESS IN THE DEVELOPMENT OF HIGH BIOLOGICAL VALUE CRACKERS TECHNOLOGY
УДК Крук Ольга Павловна,Угнивенко Анатолий Николаевич,Кос Наталья Викторовна,,,, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ЯЛОВИЧИНИ ВІД БУГАЙЦІВ ЗА РІЗНОЇ ШВИДКОСТІ РОСТУ ВІД НАРОДЖЕННЯ ДО ЗАБОЮ Kruk O.P., Ugnivenko A.M., Kos N.V. PROFITABILITY OF BEEF PRODUCTION OF BULLS DIFFERENT GROWTH RATES OF LIVE WEIGHT FROM BIRTH TO SLAUGHTER
|