Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Дзыгар Ольга Александровна,Оболкина Вера Ильинична,,,,,
ВИЗНАЧЕННЯ ВПЛИВУ БОРОШНА З НАСІННЯ АМАРАНТУ ТА ГУМІАРАБІКУ «FIBREGUM» НА ПРОЦЕС СТРУКТУРОУТВОРЕННЯ ТІСТА ПРИ РОЗРОБЦІ ТЕХНОЛОГІЇ КРЕКЕРІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ
Dzyhar O.O., Obolkina V.I.
DETERMINATION OF THE EFFECT OF FLOUR PRODUCED FROM AMARANTIC SEED AND GUM ARABIC «FIBREGUM» ON THE DOUGH STRUCTURING PROCESS IN THE DEVELOPMENT OF HIGH BIOLOGICAL VALUE CRACKERS TECHNOLOGY

Аннотация. У статті розглянуто особливість використання борошна з насіння амаранту у технології крекерів підвищеної біологічної цінності. Доведено, що амарантове борошно має дуже низькі технологічні властивості. На підставі фаринографічних досліджень встановлено, що

Ключевые слова: пшеничне борошно, борошно з насіння амаранту, біологічна цінність, гуміарабік, крекери, технологія

Abstract. The peculiarity of the use of amaranth seed flour in technology of high biological value crackers is considered in the article. It is proved that amaranth flour has very low technological properties. On the basis of pharinographic studies it has been esta

Keywords: wheat flour, amaranth flour, biological value, gum arabic, crackers, technology

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>