Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Пересичный Михаил Иванович,Пересичная Светлана Михайловна,,,,,
НАУЧНО-ПРАКТИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ КОНСТРУИРОВАНИЯ ПИЩЕВОЙ ПРОДУКЦИИ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ
Peresichnyi M.I., Peresichna S.M.
SCIENTIFIC AND PRACTICAL BASIS OF FUNCTIONAL FOOD CREATING

Аннотация. На сучасному етапі розвитку науки про харчування методологічні питання створення кулінарної продукції функціонального призначення, що забезпечують профілактику найбільш поширених захворювань, висвітлені недостатньо, і цей напрям розробок є перспективним і

Ключевые слова: харчова продукція функціонального призначення, конструювання, моделювання, науково-методологічні основи.

Abstract. In comparison of high level of the development of the nutrition science nowadays, methological issues of the creation of functional food, which provide prevention of the most common diseases are not sufficiently highlighted, and this direction of developm

Keywords: functional food, creating, modeling, scientific and methodological basis.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>