Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 0
Кирпиченкова Оксана Николаевна,Стахурская Лилия Вацлавовна,Дочинець Инга Викторовна,,,,
РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ВИРОБІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Kirpichenkova O. M., Dochynets I.V., Stakhurska L. V.
EXPANSION OF ASSORTMENT OF FUNCTIONAL PRODUCTS IN THE FOOD SERVICE

Аннотация. В статті наведені дослідження щодо розробки нового виду здобного пісочного печива з додаванням конопляного шроту і конопляної олії. Дані добавки дозволять створити виріб функціонального призначення, збагачений харчовими волокнами, повноцінним білком, полі

Ключевые слова: здобне печиво, конопляний шрот, конопляна олія, функціональний продукт

Abstract. The article deals with the development of a new type of baking sand bar with the addition of hemp straw and hemp oil. The developed biscuits are enriched with a complete protein, chlorophyll, vitamins and minerals. Also, 100g of biscuits covers the daily

Keywords: butter cookies, hemp straw, hemp oil, functional product

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>