Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Матиящук Елена Владимировна,Слободян Ольга Петровна,Солошенко Катерина Игоревна,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ПРИНЦИПІВ НАССР ПРИ ВИРОБНИЦТВІ СИРУ КИСЛОМОЛОЧНОГО
Soloshenko K.I.,Slobodyan O.P. ,Matiyaschuk E.V.
USE OF PRINCIPLES OF HACCP FOR MANUFACTURE OF SOUR MILK CHEESE

Аннотация. В роботі розглядаються ризики хімічного, фізичного, біологічного походження та точки критичного контролю при виробництві сиру кисломолочного. Встановлення критичних контрольних точок на всіх етапах технологічного процесу дозволить запобігти виникненню, ус

Ключевые слова: кисломолочний сир, показники безпеки, органолептичні показники, мікробіологічні показники, якість, контроль

Abstract. The work considers the risks of chemical, physical, biological origin and critical control point in the production of sour milk cheese. Establishing critical control points at all stages of the technological process will prevent the occurrence, eliminate

Keywords: sour milk cheese, safety indicators, organoleptic parameters, microbiological indicators, quality, control

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>