Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Завадская Оксана Владимировна,,,,,,
БІОЛОГІЧНА ТА ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ СОЛОНИХ ТОМАТІВ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ І СТУПЕНЯ СТИГЛОСТІ
Zavadska O., Parkhomuk Yа.
BIOLOGICAL AND NUTRITIONAL VALUE OF PICKLED TOMATOES DEPENDS ON THE VARIETY AND DEGREE OF RIPENESS

Аннотация. Наведено результати комплексної оцінки солоних томатів різних сортів, вирощених в умовах Лісостепу України, залежно від ступеня стиглості. Досліджено вплив сортових особливостей та ступеня стиглості на органолептичні, фізико-хімічні та біохімічні показн

Ключевые слова: томати, плоди, сорт, стиглість, біохімічні показники, якість, соління

Abstract. The results of a comprehensive evaluation of salty tomatoes of different varieties grown in the conditions of the Forest-Steppe of Ukraine, depending on the degree of ripeness. The influence of varietal characteristics and degree of ripeness on organolept

Keywords: tomatoes, fruits, variety, ripeness, biochemical parameters, quality, pickles

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>