Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Крук Ольга Павловна,Угнивенко Анатолий Николаевич,Кос Наталья Викторовна,,,,
РОЗВИТОК ПІДШКІРНОЇ ЖИРОВОЇ ТКАНИНИ У БУГАЙЦІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ
Kruk O.P., Ugnivenko A.M., Kos N.V.
Development of subcutaneous adipose tissue of the bulls of the Ukrainian black and white dairy breed

Аннотация. У роботі наведено характеристику яловичини бугайців української чорно-рябої молочної породи за розвитком підшкірної жирової тканини. Доведено, що ступінь покриття туш підшкірним жиром за підвищення віку тварин та їх живої маси перед забоєм не змінюється.

Ключевые слова: м’ясна продуктивність, ступінь покриття жировою тканиною, українська чорно-ряба молочна порода

Abstract. Characteristic of the bulls’ beef of the Ukrainian black and white dairy breed according to the degree of adipose tissue coverage was presented in the article. If the age and live weight at slaughter of the animals increase, the degree of adipose tissue c

Keywords: meat productivity, the degree of fat cover scores, Ukrainian black and white dairy breed.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>