УДК
Дорохович Антонэлла Николаевна,Горзей Елена Владимировна,Савчук Оксана Олеговна,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЦУКРІВ САХАРОЗИ, ГЛЮКОЗИ, ФРУКТОЗИ, ЛАКТУЛОЗИ НА ПРОЦЕС ДРАГЛЕУТВОРЕННЯ ФРУКТОВО-ЯГІДНОГО МАРМЕЛАДУ
Horzei О.V.,Savchuk O.O., Dorohovich А.М.
INVESTIGATION OF INFLUENCE OF SUCROSE, GLUCOSE, FRUCTOSE, LACTULOSE ON THE PROCESS OF JELLIFICATION OF FRUIT AND BERRY MARMELADЕ
 
Рейтинг пользователей: / 4
ХудшийЛучший 
УДК
Фомин Евгений Владимирович,Рогушина Александра Алексеевна,,,,,
ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА ИЗМЕРЕНИЯ СЛОЖНЫХ ПОВЕРХНОСТЕЙ ИЗДЕЛИЙ НА КООРДИНАТНО-ИЗМЕРИТЕЛЬНОЙ МАШИНЕ
Fomin E.V., Rogushina A.A.
RESEARCH OF MEASUREMENT A COMPLEX SURFACES OF PRODUCTS ON A COORDINATE MEASURING MACHINE