Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК
Стеценко Наталия Александровна,Симахина Галина Александровна,Гойко Ирина Юрьевна,,,,
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОЦІНКА ЯКОСТІ ПЕЧІНКОВО-РОСЛИННОГО ПАШТЕТУ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ СПОРТСМЕНІВ
DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY AND QUALITY CONTROL OF LIVER-VEGETABLE PATE FOR ATHLETES NUTRITION

Аннотация. В роботі обґрунтовано необхідність створення паштету оздоровчого призначення на основі свинячої печінки для харчування спортсменів. Проведено порівняльний аналіз нутрієнтного складу свинячого м'яса та печінки, на основі якого встановлено високу біологічну

Ключевые слова: паштет, спортсмени, харчування, свиняча печінка, зародки пшениці, порошок топінамбуру, вівсяне борошно, якість / pate, athletes, nutrition, pork liver, wheat germ, Jerusalem artichoke powder, oat flour, quality

Abstract.

Keywords:

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 

Добавить отзыв/комментарий к статье (СОВЕТ! Войдите под своим именем и паролем, чтобы Автор мог Вам ответить)


Защитный код
Обновить