Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 004.2
Седых Ольга Леонидовна,Маковецкая Светлана Васильевна,,,,,
Використання заСобів інформаційних технологій при розробці рецептур функціональних харчових продуктів
Seidykh O.L., Makovetska S.V.
INFORMATION TECHNOLOGY INSTRUMENT USAGE IN FUNCTIONAL NUTRITION PRODUCTS` RECIPES DEVELOPMENT

Аннотация. Дана стаття присвячена методиці розв’язання задач розроблення нових рецептур та вибору за заданими параметрами рецептури шляхом математичного моделювання. Наведені приклади рішення в електронній таблиці MS Excel та в пакеті MathCad. За допомогою MS Ex

Ключевые слова: математичне моделювання, рецептурні композиції, електронна таблиця, математичний пакет

Abstract. This paper focuses on the problem solving methods and the methods of new recipe formulas development, and recipe selection under selected parameters through mathematical modeling. Recipe composition development is performed with MS Excel and MathCad packa

Keywords: mathematical modeling, recipe compositions, spreadsheet, mathematical package

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2014