Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.64.016.8
Жеплінська Марія Михайлівна,,,,,,
КОНЦЕНТРУВАННЯ ЕКСТРАКТУ ТОПІНАМБУРА
Zheplinska M.M.
EXTRACT CONCENTRATION ARTICHOKE

Аннотация. Проведені дослідження з попередньої обробки стружки топінамбуру бланшуванням водою і парою дозволили встановити оптимальний режим такої обробки парою. Очищення екстракту топінамбуру здійснено етиловим спиртом, в результаті чого отримано більший вміст інул

Ключевые слова: екстракт, топінамбур, концентрування, інулін, бланшування.

Abstract. The research of the pretreatment artichoke chips scalding water and steam allowed to establish the optimal mode of this steam. Cleaning artichoke extract made with ethyl alcohol, resulting in more content received inulin. The optimal parameters for the co

Keywords: extract, artichoke, concentration, inulin, blanching.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-март 2017