Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 637.5
Крижова Юлія Петрівна,,,,,,
ВПЛИВ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ НА ВМІСТ ЙОДУ ТА СЕЛЕНУ В М’ЯСНИХ ПРОДУКТАХ
Kryzhova Y.P.
ВПЛИВ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ НА ВМІСТ ЙОДУ ТА СЕЛЕНУ В М’ЯСНИХ ПРОДУКТАХ

Аннотация. Розроблені рецептури напівфабрикатів, зокрема котлет, тюфтельок, фрикадельок, пельменів, та ковбасок для гриля з використанням морських водоростей фукус, цистозіра чорноморська, ламінарія для збагачення їх йодом та селеном. В залежності від виду продукту

Ключевые слова: м’ясні продукти, морські водорості, йод, селен, збагачення.

Abstract. Worked out compounding of semi-finished products, particulary cutlets, meat dumplings, meat-balls, and sausages for grill with the use of water-plants focus, tsystozira of the Black Sea and laminaria for enriching their iodine and selenium. Depending on t

Keywords: meat foods, water-plants, iodine, selenium, enriching.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>