Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.68.022.39
Кос Тетяна Святославівна,Войцешина Наталія Іванівна,Ромоданова Валентина Олександрівна,Мамченко Людмила Євгеніївна,,,
ПЕРСПЕКТИВИ РОЗРОБКИ ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПРОБІОТИЧНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
Romodanova V.O., Mamchenko L.Е., Kоs Т.S., Voytseshyna N.I.
Prospects of development of technology for confectionary with probiotic properties

Аннотация. Стаття присвячена вивченню процесів активації заквасок з пробіотичними властивостями в різних середовищах для кондитерських виробів.

Ключевые слова: кондитерські вироби, пробіотики, закваски, сироватка, знежирене молоко.

Abstract. This article is devoted to the study of the activation process of modern probiotic starter cultures in various fields for confectionary products.

Keywords: confectionary products, probiotics, starter cultures, whey, skimmed milk.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>