УДК 636: 631.1.016: 339.13: 636.085/.087  
Ковальчук А.А,Дорофий Д.О.,Голембовская Наталия Владимировна ,Слободянюк Наталия Михайловна,,,
СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ КОРМІВ ДЛЯ ДОМАШНІХ ТВАРИН
Kovalchuk A., Dorofy D., Golembovskaya N., Slobodyanyuk N.
THE CONDITION AND PROSPECTS OF DEVELOPMENT OF THE MARKET OF ANIMAL FEEDINGS
 
УДК 664.8.035.4: 664.9
Штонда Оксана Анатоліївна,Лесик Андрій Володимирович,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ КВАРЦЕТИНУ У ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ ЖИРОВОЇ ТКАНИНИ
Shtonda O.A., Lesik A.V.
QUARTSETINE USE IN THE TECHNOLOGY OF MEAT SEMI-FABRICATES WITH INCREASED CONTENT OF FATTY FABRICS
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 664
Челябиева Виктория Николаевна,Гаврик Марія Валеріївна ,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ЯБЛУЧНИХ КІСТОЧОК У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ
Cheliabiieva V.N., Havryk M.V.
USE OF POWDER OF APPLE NUCLEUS IN FOOD TECHNOLOGY
 
Рейтинг пользователей: / 4
ХудшийЛучший 
УДК 637.521:664.764
Штонда Оксана Анатоліївна,Куценко Юлія Борисівна,Корець Лідія Іванівна,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВАРЕНИХ КОВБАС ІЗ ДОДАВАННЯМ ПШЕНИЧНОЇ КЛІТКОВИНИ З ПЕКТИНОМ ГАРБУЗА
Shtonda O.A., Kutsenko Y.B., Кorets L.I.
INVESTIGATION OF FUNCTIONAL PROPERTIES OF VARNISH SAUSAGE WITH ADDITION OF WHEAT CLOTH WITH PECTIN PUMPKIN
 
УДК 637.528:663.15:633
Штонда Оксана Анатоліївна,Бобришев Едуард Олександрович,,,,,
ЗАСТОСУВАННЯ БРОМЕЛАЙНУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАРИНОВАНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O.A., Bobryshev E.O.
USE OF BROMELINE IN THE PRODUCTION OF MARINADED MEAT SEMIS