8. Технологии продовольственных товаров
УДК 636: 631.1.016: 339.13: 636.085/.087 Ковальчук А.А,Дорофий Д.О.,Голембовская Наталия Владимировна ,Слободянюк Наталия Михайловна,,, СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ КОРМІВ ДЛЯ ДОМАШНІХ ТВАРИН Kovalchuk A., Dorofy D., Golembovskaya N., Slobodyanyuk N. THE CONDITION AND PROSPECTS OF DEVELOPMENT OF THE MARKET OF ANIMAL FEEDINGS Подробнее...
УДК 664.8.035.4: 664.9 Штонда Оксана Анатоліївна,Лесик Андрій Володимирович,,,,, ВИКОРИСТАННЯ КВАРЦЕТИНУ У ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ПІДВИЩЕНИМ ВМІСТОМ ЖИРОВОЇ ТКАНИНИ Shtonda O.A., Lesik A.V. QUARTSETINE USE IN THE TECHNOLOGY OF MEAT SEMI-FABRICATES WITH INCREASED CONTENT OF FATTY FABRICS
УДК 664 Челябиева Виктория Николаевна,Гаврик Марія Валеріївна ,,,,, ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКУ ЯБЛУЧНИХ КІСТОЧОК У ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЯХ Cheliabiieva V.N., Havryk M.V. USE OF POWDER OF APPLE NUCLEUS IN FOOD TECHNOLOGY
УДК 637.521:664.764 Штонда Оксана Анатоліївна,Куценко Юлія Борисівна,Корець Лідія Іванівна,,,, ДОСЛІДЖЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВАРЕНИХ КОВБАС ІЗ ДОДАВАННЯМ ПШЕНИЧНОЇ КЛІТКОВИНИ З ПЕКТИНОМ ГАРБУЗА Shtonda O.A., Kutsenko Y.B., Кorets L.I. INVESTIGATION OF FUNCTIONAL PROPERTIES OF VARNISH SAUSAGE WITH ADDITION OF WHEAT CLOTH WITH PECTIN PUMPKIN
УДК 637.528:663.15:633 Штонда Оксана Анатоліївна,Бобришев Едуард Олександрович,,,,, ЗАСТОСУВАННЯ БРОМЕЛАЙНУ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МАРИНОВАНИХ М’ЯСНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ Shtonda O.A., Bobryshev E.O. USE OF BROMELINE IN THE PRODUCTION OF MARINADED MEAT SEMIS
|