Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 641.6:582.26
Жулінська О.В., Гриневич О.В.
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРОДУКТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ З ДОДАВАННЯМ МІКРОСКОПІЧНОЇ ВОДОРОСТІ ХЛОРЕЛИ
Харківський торгівельно-економічний інститут КНТЕУ
м. Харків, пров. О. Яроша, 8
Zhulinska O.V., Hrynevych O.V.
NEW TECHNOLOGY PRODUCTS FOR HEALTH IMPROVEMENT WITH THE ADDITION OF MICROSCOPIC ALGAE CHLORELLA
Kharkiv Institute of Trade and Economics of Kyiv University of Trade and Economic, Kharkiv, ln. A. Jarosz, 8

На сьогоднішній день створення продукції оздоровчого призначення є досить актуальним і характеризується підвищеною біологічною та харчовою цінністю. Розроблена та запропонована технологія м’ясних січених виробів з додаванням мікроскопічної водорості хлорели, яка характеризується розмаїттям хімічного складу.

Ключові слова: «технологія», «водорість», «дослідження», «раціональний».

To date, the creation of products for health improvement, is still relevant and is characterized by high biological and nutritional value. Developed and the technology of meat products January with the addition of a microscopic alga Chlorella, which is characterized by a variety of chemical composition.

Keywords: "technology", "weed", "research", "rational".

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-декабрь 2013