Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 663.31.001.76 (043.3)
Сычева Елена Викторовна,,,,,,
INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF YEAST SCHIZOSACCHAROMYCES AT THE FORMATION OF QUALITY OF THE APPLE MATERIALS
Sychova O.V.
INVESTIGATION OF THE INFLUENCE OF YEAST SCHIZOSACCHAROMYCES AT THE FORMATION OF QUALITY OF THE APPLE MATERIALS
 
УДК 641.05
Плаксина Наталья Николаевна,Барышникова Надежда Ивановна,,,,,
THE DEVELOPMENT OF RECOMMENDATIONS ENRICHMENT MENU STUDENCHECKAY DINING DISHES WITH A VEGETARIAN FOCUS
Plaksina N.N., Baryshnikova N.I.
THE DEVELOPMENT OF RECOMMENDATIONS ENRICHMENT MENU STUDENCHECKAY DINING DISHES WITH A VEGETARIAN FOCUS
 
УДК 613.2/3:616-001.17
Кучинская Анна Николаевна,,,,,,
ВИКОРИСТАННЯ РИБНОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПРОДУКТІВ НУТРІТИВНОЇ ПІДТРИМКИ ЛЮДЕЙ З ОПІКОВИМИ ТРАВМАМИ
Кучинська Анна Миколаївна
THE USE OF FISH RAW MATERIALS FOR NUTRTION SUPPORT PRODUCTS FOR PEOPLE WITH BURN INJURIES
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 644.144
Шаповалова Наталія Петрівна,,,,,,
ВЛИЯНИЕ БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫХ ДОБАВОК НА СТУДНЕОБРАЗУЮЩИЕ И ПЕНООБРАЗУЮЩИЕ СВОЙСТВА ПАСТИЛЬНЫХ ИЗДЕЛИЙ
Shapovalova V. P.
0
 
УДК 577.151.6
Афанасьева Вита Анатолиевна,Лифанова Дарья Викторовна,,,,,
ЗБАГАЧЕННЯ СПРЕДІВ БІОЛОГІЧНО-АКТИВНИМИ РЕЧОВИНАМИ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
Afanasyev V. A., Lifanova D. V.
ENRICHMENT SPREADS BIOLOGICALLY ACTIVE SUBSTANCES OF PLANT ORIGIN
 
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК 663.252.1
Цыганкова Елена Викторовна,Билько Марина Владимировна,,,,,
ИЗУЧЕНИЕ МАЛОРАСПРОСТРАНЕННЫХ СОРТОВ ВИНОГРАДА, ВЫРАЩЕННЫХ В ГОРНО-ДОЛИННОЙ ЗОНЕ КРЫМА ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА СТОЛОВЫХ ВИН В АСПЕКТЕ ИХ БИОЛОГИЧЕСКОЙ ЦЕННОСТИ
Tsygankova E.V., Bilko M.V.
THE STUDY OF LESS COMMON GRAPE VARIETIES GROWN IN UPLAND-LOWLAND ZONE OF THE CRIMEA FOR TABLE WINES PRODUCTION IN THE CONTEXT OF THEIR BIOLOGICAL VALUE
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.3
Ершова Татьяна Анатольевна,Божко Светлана Дмитриевна,Чернышова Анна Николаевна,,,,
ИССЛЕДОВАНИЕ СТРУКТУРНО-МЕХАНИЧЕСКИХ СВОЙСТВ ЭМУЛЬСИОННЫХ ПРОДУКТОВ ДЕСЕРТНОГО НАПРАВЛЕНИЯ
Ershova T. A., Bozhko S. D., Chernyshova A. N.
STUDY OF STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF EMULSION PRODUCTS DESSERT DIRECTIONS
 
УДК 664.769
Бородин Антон Николаевич,,,,,
К ВОПРОСУ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ПРОЦЕССА ЭКСТРУЗИОННОЙ ОБРАБОТКИ РАСТИТЕЛЬНОГО СЫРЬЯ
Borodin A.N.
TO IMPROVE THE PROCESS OF EXTRUSION PROCESSING OF VEGETABLE RAW MATERIALS
 
УДК 637.12.6
Денисенко Тетяна Миколаївна,,,,,,
ОЦІНКА ЯКОСТІ ПИТНОГО МОЛОКА РІЗНИХ ТОВАРОВИРОБНИКІВ НА РИНКУ М. ЧЕРНІГІВ
Denisenko Tetjana Nikolaevna
Assessment of the of various quality drinking milk of commodity producers in the market town of Chernihiv
 
УДК 613.22
Афанасьева Вита Анатольевна,Скляр Юлия Викторовна,,,,,
ПІДВИЩЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ З ВИКОРИСТАННЯМ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Afanasyevа V.A., Sklyar J.V.
RAISING CHILDREN BIOLOGICAL VALUE FOOD WITH THE USE OF ALTERNATIVE PLANT MATERIALS
 
УДК 664.66
Божко Светлана Дмитриевна,Ершова Татьяна Анатольевна,Чернышова Анна Николаевна,,,,
РАЗРАБОТКА ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ С ДОБАВКАМИ МУКИ КРУПЯНЫХ КУЛЬТУР
Bozhko S. D., Ershova T. A., Chernyshova A. N.
DEVELOPMENT OF BAKERY PRODUCTS WITH ADDITIVES FLOUR CEREAL CROPS
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 613.2.032.33
Мотузка Юлия Николаевна,,,,,,
РОЗРОБКА ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ ОНКОЛОГІЧНИХ ХВОРИХ
Motuzka Iuliia
PRODUCT DEVELOPMENT FOR ENTERAL NUTRITION CANCER PATIENTS
 
УДК 637.524.2
Ситун Наталья Викторовна,Текутьева Людмила Александровна,Марченко Максим Юрьевич,,,,
СОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ ТЕХНОЛОГИИ ПРОИЗВОДСТВА СОСИСОК С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО ИНГРЕДИЕНТА
SITUN N.V., TEKUTYEVA L.A., MARCHENKO M.U.
IMPROVING THE TECHNOLOGY OF PRODUCTION OF SAUSAGES WITH FUNCTIONAL INGREDIENT
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 0
Рыжкова Таисия Николаевна,Бондаренко Татяна Аркадиевна,Ливощенко Ирина Михайловна,Белявцева Елена Анатолиевна,,,
Содержание йода в козьем молоке в разных регионах Украины
0
0
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 637.524
Белевская Ирина Валерьевна,Лазарева Нина Александровна,Рязанова Ксения Сергеевна,,,,
СОСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ РЫНКА КОЛБАСНЫХ ИЗДЕЛИЙ Г. МАГНИТОГОРСКА В УСЛОВИЯХ АНТИРОССИЙСКИХ САНКЦИЙ
Belevskaya I.V., Lazareva N. A., Ryazanova K.S.
STATUS AND PROSPECTS OF COOKED MEATS MARKET TOWN OF MAGNITOGORSK IN TERMS OF ANTI-RUSSIAN SANCTIONS
 
Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 664.336(477)
Черная Татьяна Александровна,,,,,,
ТОВАРОЗНАВЧА ЕКСПЕРТНА ОЦІНКА ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ СУЧАСНОЇ МАРГАРИНОВОЇ ПРОДУКЦІЇ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ
Chorna T.O.
COMMODITY EXPERT EVALUATION OF THE QUALITY AND SAFETY OF MODERN UKRAINIAN MARGARINE MANUFACTURES
 
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
УДК 664.3
Чернышова Анна Николаевна,Ершова Татьяна Анатольевна,Божко Светлана Дмитриевна,,,,
ЦЕЛЕСООБРАЗНОСТЬ ПРОИЗВОДСТВА КОМБИНИРОВАННЫХ ПРОДУКТОВ ИЗ КУЛЬТИВИРУЕМЫХ ШАМПИНЬОНОВ
Chernyshova A. N., Ershova T. A., Bozhko S. D.
THE PRODUCTION OF COMBINATION PRODUCTS FROM CULTIVATED CHAMPIGNONS
 
Секции-декабрь 2014