Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 631.263.22.132
Сухенко Юрій Григорович,Муштрук Михайло Михайлович,Горнодь Антон Ігорович,Таран Наталя Миколаївна,,,
ОСНОВНІ АСПЕКТИ ВИРОБНИЦТВА КОРМОВОГО БОРОШНА І ЙОГО СУМІШЕЙ
Sukhenko Y.G., Mushtruk M. M., Taran T.M., Gornod’ A.I.
BASIC ASPECTS PRODUCTION OF FEEDING MEAL AND ITS MIXES

Аннотация. Розглянуте виробництво кормового борошна з тваринної сировини. Проведений аналіз обладнання для отримання різних видів і сортів кормового борошна та їх сумішей з вторинної сировини м’ясо- і птахопереробних підприємств.

Ключевые слова: Перемішування, лінія, технологічне обладнання, кормове борошно, вторинна сировина.

Abstract. Examined production feeding meal from animal products. The analysis equipment for different species and varieties of flour and feed mixtures recycled and meat processing plants.

Keywords: Мixing, line, processing equipment, fodder flour, secondary raw materials.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции апрель 2015