Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 621.031:664.292
Жеплинская Мария Михайловна,Лазарив Игорь Романович,Сухенко Владислав Юрьевич,,,,
ВПЛИВ УЛЬТРАЗВУКОВОЇ КАВІТАЦІЇ НА β-КАРОТИН МОРКВЯНОГО СОКУ
Zheplinska M.M., Lazariv I.R., Suchenko V.Y.
ACTION ULTRASONIC CAVITATION ON MICROORGANISMS CARROT JUICE

Аннотация. Вивчено можливість підвищувати якість непастеризованого морквяного соку фізичними впливами, а саме за допомогою ультразвукової кавітації. Встановлено, що внаслідок дії ультразвуку при певних режимах оброблення соку різко зменшується кількість мікроорганіз

Ключевые слова: морквяний сік, величина рН, вміст сухих речовин, мікроорганізми, ультразвук, кавітація.

Abstract. The possibility to improve the quality of carrot juice unpasteurized physical effects, such as using ultrasonic cavitation. Established that as result of certain modes of ultrasound in processing juice dramatically reduces the number of microorganisms in

Keywords: carrot juice, pH, solids content, microorganisms, ultrasound, cavitation.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2016