Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 637.521:663.05
Штонда Оксана Анатоліївна,Сиротюк Наталія Павлівна,,,,,
ВПЛИВ ПЛОДІВ РОЗТОРОПШІ ПЛЯМИСТОЇ НА ЯКІСТЬ СІЧЕНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Shtonda O.A., Sirotyuk N.P
THE EFFECT OF MILK THISTLE ON THE QUALITY OF SEMI-FINISHED CHOPPED

Аннотация. Анотація. В роботі розглядається розроблення рецептури шніцелів з додаванням плодів розторопші плямистої. Застосування плодів розторопші плямистої у напівфабрикатах cприяє розширенню асортименту та покращанню органолептичних показників продукту, також доз

Ключевые слова: плоди розторопші плямистої, напівфабрикати, шніцелі, фізико-хімічні дослідження, волога, рН, органолептичні показники.

Abstract. This paper considers the formulation of the schnitzels with the addition of milk Thistle. The use of milk Thistle in the semis contributes to expanding the range and improving the organoleptic characteristics of the product, also to products prophylactic

Keywords: the fruits of Silybum marianum, prepared food, schnitzel, physico-chemical studies, the moisture, pH, organoleptic indicators.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-ноябрь 2016