Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.
УДК 637.5
Крыжова Юлия Петровна,Руденко Наталия Ивановна,Фокин Дмитрий Юрьевич,,,,
ЯКІСНІ ТА БЕЗПЕЧНІ ПРОДУКТИ З М'ЯСОМ ВИНОГРАДНОГО РАВЛИКА
Kryzhova Yu.P., Rudenko N.I., Fokin D.Yu.
QUALITATIVE AND SAFE PRODUCTS WITH A HELIX POMATIA MEAT
Аннотация. За органолептичними показниками встановлено, що використання м’яса виноградного равлика в кількості 30 % забезпечує високі органолептичні, фізико-хімічні показники та збалансований амінокислотний склад розробленим паштетам із дієтичної сировини.
Ключевые слова: дієтична сировина, паштет, пасти, м'ясо індиче, м'ясо виноградного равлика, риба.
Abstract. According to the organoleptic parameters, it was found that the use of meat of Helix Pomatia (Vineyard Snail) in the amount of 30% provides high organoleptic, physical and chemical parameters, and a balanced amino acid composition of the developed dietary
Keywords: dietary raw materials, pate, pastеs, turkey meat, escargot meat, fish
Вам необходимо авторизоваться или зарегистрироваться, чтобы оставлять сообщения на форуме.