8. Технологии продовольственных товаров
УДК 65.55.37 Закотин Владислав Евгеньевич,,,,,, Актуальность разработки технологий добавок к пище с лечебно-профилактическими свойствами Zakotin V. E. Relevance creation technology supplements with curative properties Подробнее...
УДК 641.85 Бондарь Оксана Владимировна,Медведєва Анжелика Александровна,,,,, Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості самбуків Bondar O.V., Medvedeva A.A. EFFECT OF PRESCRIPTION COMPONENTS ON THE STRUCTURAL AND MECHANICAL PROPERTIES OF SAMBUCES
УДК 657.371:640.43 Мостова Л.Н.,Клусович Т.В.,,,,, Вплив овочево-ягідних соків на процес утворення кисломолочного творогу Mostova L.M., Klusovych T.V. Effect vegetable and berry juices fermented milk curd formation processes
УДК 665.3 Матюхов Дмитро Володимирович,,,,,, ВПЛИВ УМОВ ЕТАНОЛЬНОЇ ЕКСТРАКЦІЇ РЕЧОВИН МАКУХИ СОНЯШНИКУ НА ДИНАМІКУ ПРОЦЕСУ Matukhov D.V.
ETHANOL EXTRACTION OF SUNFLOWER OILCAKE SUBSTANCES: INLET CONDITIONS EFFECT ON DYNAMICS OF THE PROCESS
УДК 631.563:628.852:635.82 Гунько Сергій Миколайович,Тринчук Ольга Александровна,,,,, ВПЛИВ УМОВ ЗБЕРІГАННЯ НА якість ГРИБІВ Gun'ko S.M., A.A. Trynchuk EFFECT OF STORAGE CONDITIONS ON THE QUALITY OF MUSHROOMS
УДК 65.55.37 Закотин Владислав Евгеньевич,,,,,, ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЛЕКАРСТВЕННЫХ РАСТЕНИЙ В ПРОЕКТИРОВАНИИ РЕЦЕПТУРНЫХ КОМПОЗИЦИЙ МЯСНЫХ ИЗДЕЛИЙ Zakotin V. E. Relevance creation technology supplements with curative properties
УДК 663.25:006.83(477.75) Войцеховский Владимир Иванович,,,,,, КАЧЕСТВО КРАСНЫХ СТОЛОВЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ ПРИГОТОВЛЕННЫХ В ДП «ПЕРВОМАЙСКИЙ ВИНЗАВОД» АР КРИМ 1Voytsekhоvskyy V., 2Tokar’ A. QUALITY A RED TABLE GRAPE WINE PRODUCED IN SE "PERVOMAYSKE WINERY" OF AR CRIMEA
УДК 0 Ярошенко Наталья Юрьевна,,,,,, ОБҐРУНТУВАННЯ ХІМІЧНОГО СКЛАДУ БОРОШНА ІЗ ЖОЛУДІВ ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ У БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБАХ
Yaroshenko N.Y. SUBSTANTIATION THE CHEMICAL COMPOSITION OF FLOUR WITH OF ACORNS AND ITS USING IN PASTRY PRODUCTS
УДК 613.3 Федорова Діна Володимирівна,,,,,, ОЗДОРОВЧІ НАПОЇ З ПРИРОДНИМИ АНТИОКСИДАНТАМИ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ НАСЕЛЕННЯ МЕГАПОЛІСІВ Fedorova D.V. WELLNESS DRINKS WITH NATURAL ANTIOXIDANTS FOR MEGACITIES INHABITANTS’ NUTRITION
УДК 637.52 Чернобай Евгений Николаевич,,,,,, ОСОБЕННОСТИ СОЗДАНИЯ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ ПРОДУКТОВ НА МЯСНОЙ ОСНОВЕ Chernobai E.N. FEATURES CREATION OF FUNCTIONAL MEAT-BASED PRODUCTS
|
|
|