Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.7:664.236
Насіковський В.А
Порівняльна характиристика кількості, якості клейковини у процесі зберігання зерна і борошна.
Національний університет біоресурсів і природокористування України,
Київ, Героїв Оборони, 13, 03041
UDC 664.7:664.236
Nasikovskiy V.A.
THE COMPARATVE DESCRIPTION OF QUANTITY, QUALITY OF GLUTEN DURING GRAIN AND FLOUR STORAGE
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine

Kyiv, Heroyiv Oborony, 13, 03041

Анотація. Висвітлено закономірності у кількості та якості клейковини із зерна, борошна які зберігалися у нерегульованих умовах протягом 24 місяців.

Ключові слова: Зерно, борошно, кількість та якість клейковини.

Abstract. Dependency of changing of quantity and quality of gluten, which storage in the unregulated conditions during 24 months are presented.

Key words:Grain, flour, quantity and quality of gluten.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>