Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 664.64.016.8:631.576.3
Насіковський Володимир Анатолійович,Ящук Надія Олександрівна,,,,,
ЗАЛЕЖНІСТЬ ПОКАЗНИКІВ КІЛЬКОСТІ КЛЕЙКОВИНИ ТА СИЛИ БОРОШНА В ПРОЦЕСІ ЗБЕРІГАННЯ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ
Nasikovskiy V.A. Yashchu N.O.
DEPENDENCE OF THE AMOUNT OF GLUTEN FLOUR AND STRENGTH DURING STORAGE WHEAT GRAINS

Аннотация. Наведено результати досліджень тривалого зберігання зерна пшениці щодо динаміки технологічних показників: вмісту клейковини, сили борошна. Встановлено залежності між зазначеними показниками.

Ключевые слова: сила борошна, кількість клейковини, зберігання зерна

Abstract. The results of studies long-term storage of wheat on the dynamics of technological parameters: content of gluten, flour strength. The dependences between these indicators.

Keywords: power flour amount of gluten, grain storage

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>