Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 663.81:635.13:631.526.3
Скалецкая Любовь Федоровна,Завадская Оксана Владимировна,,,,,
ПРИДАТНІСТЬ КОРЕНЕПЛОДІВ МОРКВИ РІЗНИХ СОРТІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА СОКУ
Skaletska L.F, Zavadska O.V.
SUITABILITY OF CARROT DIFFERENT VARIETIES FOR JUICE PRODUCTION

Аннотация. Наведено результати вивчення господарсько-біологічних та технологічних показників коренеплодів моркви семи сортів, вирощених в умовах Лісостепу. Виявлено найпридатніші для виробництва соку.

Ключевые слова: морква, сорт, коренеплід, якість, біохімічні, технологічні показники, переробка, сік

Abstract. The results of research of economic-biological and technological parameters seven varieties of carrot roots, which has been grown up in conditions of Ukraine’s Forest-steppe, are presented in the articles. Select the most suitable for the production of juice.

Keywords: carrot, varieties, root, quality, biochemical, technological parameters, processing, juice

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>