Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 633.41:631.563.9
Скалецька Любов Федорівна,Завадська Оксана Володимирівна,,,,,
ЯКІСТЬ ТА ЛЕЖКІСТЬ КОРЕНЕПЛОДІВ БУРЯКА СТОЛОВОГО, ВИРОЩЕНОГО ЗА РІЗНИХ УМОВ МІНЕРАЛЬНОГО ЖИВЛЕННЯ
Skaletska L.F., Zavadska O.V.
QUALITY AND STORAGE CAPACITY OF BEETROOTS, GROWN UNDER DIFFERENT CONDITIONS OF MINERAL FEEDING

Аннотация. Буряк столовий – одна з основних овочевих культур, коренеплоди якої зберігають протягом тривалого часу та використовують для різних видів переробки. На якість коренеплодів впливає багато факторів, серед яких важливе значення мають умови живлення рослин. П

Ключевые слова: буряк столовий, коренеплоди, якість, біохімічні, органолептичні показники, товарність, умови живлення, зберігання.

Abstract. Beetroot – the main vegetable crops, roots which store for a long time and are used for various kinds of processing. The quality of roots is influenced by many factors, among which are important conditions of mineral feeding. A comprehensive assessment of

Keywords: beetroot, root, quality, biochemical, organoleptic, indexes, marketability, conditions of feeding, storage.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>