Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК УДК 664.7 – 11
Бобер Анатолій Васильович,,,,,,
ВПЛИВ УМОВ ТА ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ НА ХЛІБОПЕКАРСЬКІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ
Bober A.V.
INFLUENCE OF CONDITIONS AND DURATION storage on baking properties WHEAT GRAINS

Аннотация. Приведены результаты исследований изучения влияния режимов и длительности хранения на изменение хлебопекарных свойств зерна сортов пшеницы мягкой озимой

Ключевые слова: Пшениця, зерно, якість, сорт, борошно, хліб, хлібопекарська оцінка, режими зберігання.

Abstract. The results of the research study the effect and duration of storage modes to change the baking properties of grain winter soft wheat.

Keywords: Wheat, grain, capacity, variety, flour, bread, baker’s rating, storage conditions.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>