Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 631.562: 635.21 : 339.1
Давиденко Андрей Юриевич,,,,,,
УДОСКОНАЛЕННЯ ЕЛЕМЕНТІВ ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ БУЛЬБ КАРТОПЛІ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ
Davydenko A.Y.
IMPROVING ELEMENTS OF TECHNOLOGY PREPARATION OF POTATO TUBERS FOR SELLING

Аннотация. При збиранні, транспортуванні та сортуванні бульби картоплі зазнають механічних ушкоджень, що може ста¬ти причиною внутрішнього почорніння м'якуша. Воно пов'язано з незворот¬ним ферментативним окисленням поліфенолів в результаті травмування. Ці процеси не

Ключевые слова: бульби картоплі, травмування, щільність м’якуша, температура отеплення, потемніння м’якуша, якість

Abstract. THarvest, transportation, loading-unloading and sorting of potato tubers can be causing of mechanical damage which affecting on the internal blackening of pulp. It connected with irreversible enzymatic oxidation of polyphenols as a result of potato injuri

Keywords: potato tubers, injuries, pulp density, temperature of warming, pulp darkening, quality.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>