Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 635. 652: 631.526
Кутовенко Вера Богдановна,Гаврилюк Александр Сергеевич,,,,,
ВПЛИВ ПРИЩИПУВАННЯ ВЕРХІВОК РОСЛИН БОБУ ОВОЧЕВОГО НА ДРУЖНІСТЬ НАСТАННЯ ТЕХНІЧНОЇ ТА БІОЛОГІЧНОЇ СТИГЛОСТІ БОБІВ
Kutovenko V.B., Gavrylyuk A.S.
EFFECT OF TOPPING TOPS VEGETABLE BEAN PLANTS AT THE ONSET OF TECHNICAL AND BIOLOGICAL RIPENESS BEANS

Аннотация. Вивчено вплив прищипування верхівок рослин бобу овочевого на дружність настання технічної стиглості зеленого горошку та біологічної стиглості насіння. Найкращу дружність настання технічної стиглості бобів відмічено у варіанті з прищипуванням через 5 діб п

Ключевые слова: біб овочевий, боби, зелений горошок, технічна стиглість, біологічна стиглість, прищипування

Abstract. The effect of topping tops vegetable bean plants at the onset of technical and biological ripeness beans. Noted unanimous offensive technical maturity of beans in versions with coining the tops of plants

Keywords: broad bean, beans, green pea, technical maturitu, biological maturitu, coinage

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>