УДК 504.06:631.544.4:635(477.41)
Бережняк Є.М., Гончаренко Т.В.
ЕКОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОЩУВАННЯ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР В ТЕПЛИЧНИХ УМОВАХ
Національний університет біоресурсів і природокористування України Київ, Героїв Оборони 13, 03041
UDK 504.06:631.544.4:635(477.41)
Berezhniak Ie.M, Goncharenko T.V.
ENVIRONMENTAL TECHNOLOGIES FEATURES Cultivation of vegetables in greenhouse conditions
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine, Kyiv, Geroiv Oborony 13, 03041
У статті охарактеризовано екологічні особливості технологій вирощування овочевих культур – оптимальні рівні температури ґрунту і вологості повітря, освітленість, підживлення, захист від шкідників та хвороб.
Ключові слова: теплиці, овочева продукція, світло, вологість, мікроклімат, підживлення, продуктивність.
The article describes the environmental characteristics of technology growing vegetable crops - optimal levels of soil temperature and humidity, lighting, feeding, protection from pests and diseases.
Key words: greenhouse vegetable production, light, humidity, climate, nutrition, and productivity.