Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК
Скрыбченко Анастасия Викторовна,Медвидь Ирина Николаевна,Шидловская Елена Брониславовна,Ищенко Татьяна Ивановна,,,
ИННОВАЦИОННЫЙ ПОДХОД К ОРГАНИЗАЦИИ ЗАВТРАКА В РЕКРЕАЦИОННЫХ ГОСТИНИЦАХ
Skrybchenko Anastasiia Viktorivna, Medvid Iryna Mykolaivna, Shydlovska Olena Bronislavivna, Ishchenko Tetiana Ivanivna
INNOVATIVE APPROACH TO BREAKFAST ORGANIZATION IN RECREATION HOTELS

Аннотация. Стаття присвячена новітньому підходу до організації харчування під час сніданку в рекреаційних готелях. Проаналізовано хімічний склад основних страв меню розширеного континентального сніданку та найбільш поширених в Україні видів мікрогріну. Обґрунтовано

Ключевые слова: здоровий спосіб життя, раціональне харчування, мікрогрін, поживні речовини

Abstract. A healthy lifestyle is considered as an actual concept of a lifestyle. It is found that domestic companies do not fully provide the hotel market with quality wellness services within the recreational hotel. Nutrition as a component of a complex of recreat

Keywords: healthy lifestyle, rational nutrition, microgreens, nutrients

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>