Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Добоній Інна Василівна,Литовченко Александр Михайлович,Микицей Соломія Степанівна,,,,
ДОСЛІДЖЕННЯ УВ’ЯЛЮВАННЯ ВИНОГРАДУ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ЕКСТРАКТИВНИХ ЖОВТИХ СТОЛОВИХ ВИН
Doboniy I., Litovchenko O., Mykytsei S.
THE STUDY OF THE WITHERING GRAPES FOR THE PRODUCTION OF YELLOW EXTRACTIVE WINES

Аннотация. В даній статті представлені дослідження впливу тривалості ув’ялювання винограду на зміни фізико-хімічного складу винограду та показана можливість виробництва з нього жовтих вин спеціального типу. Встановлено, що вміст цукрів винограду зростає на 5 % за ко

Ключевые слова: жовті вина, у’вялювання винограду, Ркацителі, екстрактивність, фенольні сполуки, колір.

Abstract. This article presents a study of the effect of the duration of the withering grapes on changes in its physico-chemical composition. The objects of research are the Rkatsiteli grape variety, the initial sugar content is 196 g/l and titrated acids – 9.0 g/l

Keywords: yellow wines, withering of grapes, Rkatsiteli, extracts, phenolic compounds, color.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>