Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Иванюта Анастасия Александровна,Нестеренко Наталия Анатольевна ,,,,,
ТОВАРОЗНАВЧІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ГІДРОКОЛОЇДІВ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Ivanyta A.O., Nesterenko N.A
Сommodity criteria of using hydrocolloids for producing food products

Аннотация. В статті розглянуто товарознавчі аспекти застосування гідроколоїдів для виробництва харчових продуктів. Наведено відомості щодо класифікації гідроколоїдів різного походження. Проаналізовано їх технологічно-функціональні властивості.

Ключевые слова: гідроколоїди, товарознавство, харчові продукти, желатин.

Abstract. The article deals with the commodity criteria of using hydrocolloids for producing food products. Information is given on the classification of hydrocolloids of various origins. Аnalyzed their technological and functional properties.

Keywords: hydrocolloids, commodity, food products, gelatin

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>