Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК
Літвинчук Світлана Іванівна,Шевченко Олександр Юхимович,Носенко Володимир Єрофійович,Шатковська Галина Іванівна,Гуцало Інна Володимирівна,,
ІДЕНТИФІКАЦІЯ Й АНАЛІЗ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ МЕТОДОМ БІЧ-СПЕКТРОСКОПІЇ
IDENTIFICATION AND ANALYSIS OF RAW MEAT BY NIR-SPECTROSCOPY METHOD

Аннотация. Метод ІЧ-спектроскопії в ближній області спектра можна використовувати для аналізу сировини, напівпродуктів та готової продукції у різних галузях харчової промисловості: хлібопекарській, кондитерській, оліє-жировій, пивоварній, молочній тощо. У роботі про

Ключевые слова: м’ясо, БІЧ-спектроскопія, ідентифікація, аналіз / meat, NIR-spectroscopy, identification, analysis

Abstract.

Keywords:

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 

Добавить отзыв/комментарий к статье (СОВЕТ! Войдите под своим именем и паролем, чтобы Автор мог Вам ответить)


Защитный код
Обновить