Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 
УДК 0
Мельник Інна Василівна,,,,,,
АМАРАНТОВЕ БОРОШНО ТА ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ В БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБАХ
Melnyk I.V., Lewandowski L. V.
AMARANTH FLOUR AND ITS USE IN PASTRY

Аннотация. В статті розглядається перспективи використання продуктів переробки насіння амаранту та  встановлено, що найбільш цінною сировиною для борошнянних кондитерських виробів є амарантове борошно.

Ключевые слова: амарант, амарантове борошно, сквален, харчова добавка, амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти.

Abstract. In the article raspadatsya prospects the products of pererobki are the amaranth installed, what most cnou sirovina for Boronina confectionery Corporation articles , Amaranto boroshno.

Keywords: amaranth flour, squalene, dietary Supplement, amino acids, essential nutrients, polyunsaturated fatty acids.

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-июнь 2015