УДК 664.641.1
Стадник І., Коневич М. 1Василів В.
узагальнені напрямки до якісного дозування сировини
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Тернопіль-001, вул. Руська, 56, 46001
1Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київ-041, вул. Героїв Оборони, 15, 03041
UDC 664.641.1
Stadnuk I., Konevech M., 1Vasyliv V.
generalized direction to dosing quality raw materials
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University, Ternopil, Ruska str., 56, 46001
1National university of life and environmental sciences of Ukraine, Kyiv, Heroyiv Oborony st., 15, 03041
В статті приведено основні класифікації сучасного дозувального обладнання для хлібопекарської промисловості. Запропоновано технічні рішення та комплекс напрямків для створення високоефективного, компактного і енергозберігаючого дозуючого обладнання.
Ключові слова: дозування, групи технічних рішень, показники дозування, класифікація дозаторів, комплекс напрямків проектування і модернізації дозаторів.
In the article the basic classification of current dosing equipment for the baking industry. A range of technical solutions and directions for creating high-performance, compact and energy-efficient dispensing equipment.
Key words: dosage of technical solutions, performance dosing, dosing classification, complex areas of design and modernization of metering.