Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
УДК [620.2.663.241]:543.429.23
Оносова І.А.
ЯМР-СПЕКТРОСКОПІЯ ЯК СУЧАСНИЙ МЕТОД ВСТАНОВЛЕННЯ АВТЕНТИЧНОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського Донецьк, Щорса 31, 83050
 
Onosova I.A.
NMR SPECTROSCOPY AS A MODERN METHOD FOR AUTHENTICATION OF PRODUCTION
Donetsk National University of Economics and Trade named after M. Tugan-Baranovsky, Donetsk, Schorsa 31, 83050

 У статті розглянуто види, особливості ідентифікації харчових продуктів у сучасних умовах, на прикладі ідентифікації коньяків досліджено можливість використання ЯМР-аналізу для партіонної ідентифікації продовольчих товарів.

The article considers species, identification characteristics of food in modern terms, for example, identification of cognac investigated the possibility of using NMR analysis for lot identification of food.

Ключові слова: харчові продукти, ідентифікація, партіонна ідентифікація, коньяк, ЯМР-спектри

Keywords: food, identification, authentication, lot identification cognac, NMR spectra

ЧИТАТЬ ВЕСЬ ТЕКСТ >>>

 
Секции-октябрь 2013