Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 
УДК 614.8
Авдієнко С.О., Матиящук О.В., 1Матиящук А.М.
БЕЗАВАРІЙНА ЗУПИНКА ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ В РАЗІ ВИНИКНЕННЯ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
Національний університет харчових технологій,
Київ, вул. Володимирська 68, 01033
1Національний університет біоресурсів та природокористування України
Київ, вул. Героїв Оборони 15
Avdienko S.A., Matiyaschuk E.V., 1Matiyaschuk A.M.
STOPPING trouble-free food industry in case of an emergency
National Universiti of Food Technologies,
Kyiv, Volodymyrs’ka 68, 01033
National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine
Kyiv, Heroes of Defense 13, 03041
Анотація. В роботі розглядаються надзвичайні ситуації, їх характер та наслідки. Розроблений порядок дій виробничого персоналу в разі виникнення надзвичайних ситуацій. Розглянуто порядок екстреної безаварійної зупинки підприємства.
Ключові слова: надзвичайна ситуація, виробництво, зупинка, аварія, підприємство, персонал.
Annotation. The paper deals with emergencies, their nature and consequences. Developed procedures production staff in case of emergencies situations. The order of the emergency stop trouble-free enterprise.
Keywords: emergency, production, stop, accident, company staff.
 
 
Секции-октябрь 2015